Derksen & Derksen

Webshop voorwaarden & retourpolicy

Retour aanmelden? Klik hier

Bedenktijd/retour

U heeft t/m 14 dagen na ontvangst om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. Zodra wij het pakket retour hebben ontvangen, zullen wij het bedrag binnen 3 werkdagen overboeken naar uw rekeningnummer. Wilt u het juiste IBAN rekeningnummer doorgeven en controleren? De voorwaarden:

 • Originele staat.
 • Tag en kaartjes aan het product zoals ontvangen
 • Ongedragen
 • Geur vrij
 • In originele verpakking retourneren. (zowel doos als inhoud)

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Als u via de retourlink retourneert naar de webshop middels PostNL, ontvangt u uw aankoopbedrag terug mits het voldoet aan alle retoureisen.

Voor vragen kunt u mailen naar: webshop@derksenenderksen.nl


Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling voor u te wijzigen.


Levertijd & verzendkosten

Wij doen onze uiterste best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 14:00 uur worden geplaatst, proberen wij diezelfde dag nog te verzenden. Echter lukt het ons niet altijd om dit na te komen. Wij streven ernaar om een bestelling binnen 3 werkdagen te verzenden. U kunt uw pakket volgen via de track&trace code die u ontvangt in uw email na het plaatsen van een bestelling.

Retourneren is gratis.

Levering verloopt via de pakketbezorger van POSTNL.


Contact

Wij doen ons uiterste best voor u als klant. Daar hoort bij dat u ons eenvoudig kunt contacteren. Mocht u vragen hebben over het een of ander dan kunt u ons bereiken middels de volgende gegevens:

Derksen & Derksen WEBSHOP
Tel: 0591-611830
Whatsapp Tel: 06-11126454
Mail: webshop@derksenenderksen.nl

De handelsnaam van ons bedrijf is: Derksen & Derksen Emmen B.V.
Domeinnaam is: www.derksenenderksen.nl

Ons vestigingsadres:
Notaris Oostingstraat 35
7811 CN EMMEN

KvK: 04057438
BTW: NL807502480B01
IBAN: NL61 RABO 0133 8724 40


Garantie

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling beschadigd raakt tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien bent u verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek een melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging.


Klachten

We raden u aan om klachten eerst bij ons herkenbaar te maken door te mailen naar webshop@derksenenderksen.nl. Gelieve aankoop bewijs en foto’s van de klacht meesturen.


Betaalmethodes

U kunt uw bestelling op verschillende manier betalen. Wij bieden de volgende betaalmethodes aan:

 • IDEAL
 • PAYPAL
 • VVV BON
 • FASHION CHEQUE
 • CREDITCARD is gekoppeld aan PAYPAL
 • Derksen & Derksen CADEAUBON

The best brands for every generation